Bestill et Møte

Bestill et Møte

Bestill et Møte

Denne informasjon er ment for helsepersonell

Her kan du registrere din interesse for å bestille et møte hos oss. Vi kan møtes på din arbeidsplass eller via nettet.
Nettkonferanser kan være en mer fleksibel og interaktiv møteform som passer deg. Vi bruker et nettverktøy som lar deg se personen du møter og presentasjonen samtidig. Alt som trengs for å delta i et nettmøte er en datamaskin og en internettforbindelse (webkamera er ikke nødvendig, men gir ofte en bedre dialog).

Informasjonen du sender inn håndteres i samsvar med vår Personvernpolicy

  Område av interesse. Velg ett eller flere alternativer.


  Metadon


  Mifegyne


  Gaviscon


  Teysuno


  Nordimet


  Hyalobarrier

  Jeg bekrefter at jeg er helsepersonell *

  Jeg gir herved mitt samtykke til behandling av mine personopplysninger i forbindelse med kontakten.

  Kontakt